Cursusaanbod MTT.

MTT heeft drie standaardtrainingen met "vastgestelde" trainingsdoelen.

Deze trainingen vindt U aan de linkerzijde van deze site onder de kop Standaardtrainingen.

Naast de standaardtrainingen vindt U aan de linkerzijde van deze site de MTT-Privé training en de MTT-Remedial. Dit remedialprogramma is aan te bevelen voor mensen die een traumatische ervaring hebben gehad met de motor en toch weer willen gaan motorrijden, of problemen ervaren met het motorrijden.

Daarnaast heeft MTT diverse trainingen en lezingen die wij voor U volgens afspraak kunnen verzorgen zoals:

* bergtraining,

* training bij U in de regio,

* training op maat (aangepast aan specifieke probleempunten of wensen van de cliënt, of de groep),

* training veilig motorrijden in een groep,

* lezingen en seminars.

Theo van Berne

Grotere groepen motorrijders kunnen bij MTT terecht voor aangepaste trainingen; dit doen wij in samenwerking met collega-intructeurs (met jarenlange ervaring).

Ook "her-opstappers" zijn bij MTT aan het goede adres, daar wij altijd uitgaan van het niveau van de cursist.

MTT traint tijdens de standaardtrainingen met maximaal 4 cursisten per training waardoor de persoonlijke aandacht altijd gewaarborgd blijft.

Waarom trainen bij MTT?

* Bij onze trainingen wordt uitgebreid ingegaan op het aanleren en toepassen van veiligheidsvergrotende aspecten tijdens het motorrijden zoals: risicoperceptie, risicovermijdend rijden door het inschatten en voorkomen van gevaarlijke situaties, het kiezen van de veilige ruimte, het vergroten van de motorbeheersing, het uitvoeren van verschillende noodprocedures, en het toepassen van verschillende bochtentechnieken.

* MTT traint altijd op de actieve en passieve veiligheid voor de motorrijder.

* U traint met Uw eigen motor onder deskundige begeleiding.

* Tijdens de training heeft de trainer/coach altijd verbinding met U door middel van een portofoon met oortelefoon.

Aan de linkerzijde van deze site, onder de kop Ervaringen, kunt U lezen hoe cursisten onze trainingen hebben ervaren; tevens kunt U onder de kop Media een paar leuke flimpjes en foto's bekijken van onze trainingen.

Na het volgen van een cursus verhoogde rijvaardigheid bij MotorTraining Totaal komt U in aanmerking voor een korting op Uw verzekeringspremie.

Heeft U vragen, of bent U geïnteresseerd in een van onze trainingen, neem dan gerust contact op voor een offerte of mail naar: Info@motortrainingtotaal.com

Graag tot ziens bij MotorTraining Totaal.