MTT-Remedial

Met de toename van het aantal motorrijders op de Nederlandse wegen stijgt (helaas) ook het aantal ongevallen. Deze ongevallen laten vaak deuken achter, niet alleen in de motoren, maar ook in het ego van de motorrijder, dit is niet goed voor het zelfvertrouwen van de motorrijder; dit noemen wij een mentale blokkade.

Dat gebrek aan zelfvertrouwen uit zich, door f niet meer op de motor te stappen, f door een rijstijl waar alle souplesse is verdwenen. Angstig opstappen, bochten rechtop insturen, constant met de gedachten bij een mogelijke val, allemaal kenmerkend voor een vaak onzichtbare beschadiging. Juist hierdoor ontstaat vaak onbewust gevaarlijk rijgedrag, waardoor U nog eerder kans maakt op een tweede traumatische ervaring.

MTT heeft een traject ontwikkeld, de MTT-Remedial, om deze groep motorrijders vertrouwd, verantwoord en met plezier terug in het verkeer te brengen. Het concept is gebaseerd op inzichten en ervaringen uit de rijopleiding, het verwerken van traumatische ervaringen, en de persoonlijke psyche. De aanpak is puur op de persoon gericht. MTT hanteert de eigen kennis en ervaring vanuit de verhoogde rijvaardigheid in combinatie met de filosofie van Coaching, waardoor evenwicht ontstaat tussen denken-doen-voelen. Vanuit die balans gaat U Uw eigen vaardigheden herontdekken, en leert U de (mentale) blokkade onderkennen n oplossen.

MTT-Remedial

Het traject zal bestaan uit een aantal stappen; zoals vermeld, steeds aan Uw persoonlijke omstandigheden aangepast: mtwerk, leidend tot resultaat en een Lach:

* Na aanmelding neemt MTT contact met U op, voor een kennismakingsgesprek. In dat gesprek gaan we in op de achtergrond van Uw situatie, Uw wensen en de match tussen U en Uw coach. Deze 'klik' is vitaal voor een succesvolle afronding.

* Na dit gesprek gaan we kort samen de weg op, om het aanvangsniveau te bepalen.

* Dan volgt een plan van aanpak, waarmee we de doelen willen bereiken.

* Na akkoord start het eigenlijke remedial-traject wat zal gaan bestaan uit:

- Rijden, in korte sessies; afgesloten met specifieke verwerkingsopdrachten/oefeningen.

- Tussentijds afchecken of we nog steeds samen op het juiste spoor zitten.

- Het afsluiten van het traject door middel van een toets, waarin Uzelf ziet, dat U "terug bent".

Tijdens het hele traject is Uw coach/instructeur het vaste aanspreekpunt en voor U altijd bereikbaar via e-mail of via telefoon. Ook is er, vanzelfsprekend, nazorg: na afronding van het traject willen we graag voor U klaar blijven staan.

De kosten voor het MTT-Remedial programma zijn afhankelijk van Uw persoonlijke omstandigheden en worden met U persoonlijk besproken.

Indien U geïnteresseerd bent in het MTT-Remedial programma kunt U mailen naar: Info@motortrainingtotaal.com